Wijkaanpak Schiebroek

Nieuws

04/04

Deelgemeente verhuist naar Argonautenweg

Deelgemeente verhuist naar Argonautenweg

Half april nemen ruim zestig ambtenaren hun intrek in het nieuwe deelgemeentekantoor aan de Argonautenweg in de wijk 110-Morgen. Een mooie, centrale plek in de deelgemeente, juist buiten Schiebroek.

Sinds 2005

Sinds 2005 werkten bestuur en ambtenaren vanuit de tijdelijke locatie aan de Melanchtonweg. Maar inmiddels heeft in dit gebouw de tand des tijds wel toegeslagen. De arbeidsomstandigheden en de huisvestingssituatie zijn verre van ideaal. Het was de bedoeling dat het maar drie jaar zou duren. Het werden er zeven. Want de zoektocht naar een definitieve passende locatie duurde, door verschillende omstandigheden, langer dan gedacht. Totdat Bouwvereniging Onze Woning, samen met Dura Vermeer en BAM Woningbouw Rotterdam, herstructureringsplannen voor de wijk 110-Morgen presenteerde. Deelgemeentesecretaris Hilbert Keizer bestempelt die plannen als een ideale kans voor de deelgemeente. “Een deel van een appartementengebouw is omgezet in kantoorruimten. Prima geschikt als nieuw deelgemeentekantoor.”

Opening zaterdag 21 april

Op zaterdag 21 april wordt het gebouw officieel geopend. Tussen 14.00 en 17.00 uur bent u welkom aan de Argonautenweg 23 voor een eerste blik in de nieuwe huisvesting.